A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

CRM (UPRAVLJANJE KLIJENTIMA)

CRM (UPRAVLJANJE KLIJENTIMA)

ljudski resursi

CRM je modul za odnose s klijentima i kupcima. On automatizira, organizira i sinkronizira poslovne procese sa klijentima. Sadrži detaljan opis klijenata i svih aktivnosti vezanih uz njih. Različiti izvještaji i grafovi omogućavaju lakšu i bržu procjenu te donošenje odluka u prodaji i marketingu. Unaprjeđenje kvalitete i učinkovitosti, smanjenje konačnih troškova i povećanje profitabilnosti samo su neke od beneficija koje nudi ovaj modul. CRM modul usko je vezan uz module za vođenje projekata i upravljanje dokumentima.

popis tvrtki i kontakt osoba

U modul unosite podatke o vašim partnerima, tvrtkama s kojim poslujete, kontakt osobama (...) te im određujute role radi lakšeg planiranja vaših zadataka i projekata


unos informacija

U lijevom izborniku vidljive su stranice za unos ili pregled podataka, logo tvrtke te naziv tvrtke Klikom na željenu stranicu u lijevom izborniku otvara se prozor za unos ili pregled podataka.


bilješke

Na svaku od stranica u lijevom izborniku, pri novom unosu se određuje komu je vidljiv novi unos. Unos je automatski namješten da bude svima vidljiv osim ako korisnik ne odluči promijenit vidljivost. Unos može biti vidljiv svima, korisniku koji je autor unosa i određenim korisnicima, korisničkim grupama i organizacijskim jedinicama.