A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

SKLADIŠTE

SKLADIŠTE

ljudski resursi

Kroz ovaj modul vode se evidencije o svoj robi u skladištu. Vode se evidencije o zaprimanju i izdavanju robe, lokaciji unutar skladišta, premještanje robe između više skladišta ili unutar istog skladišta, inventura itd.

Stanje skladišta

Količine proizvoda koje su tu prikazane se mijenjaju ovisno o statusu primki i izdatnica (kada se neka primka označi kao dostavljena tada se količina tog proizvoda automatski prilagodi i on postane dostupan za izdavanje – isto tako, kod svake odobrene izdatnice količina proizvoda na skladištu se smanjuje)


Narudžbe

Pregled svih unešenih primki (filtriranje moguće kako bi se pregledavale one koje još nisu zaprimljene ili samo zaprimljene). Postojeće primke mogu se editirati i brisati, a prilikom narudžbe nekog proizvoda unosi se nova primka (unosi se proizvod, naručena količina i skladište za koje se roba naručuje kao i dobavljač proizvoda).


Status primki/izdatnica

Kada se naručeni proizvod dostavi u skladište akcijom “Preuzmi” odabiremo mjesto unutar skladišta gdje ćemo proizvod staviti i mijenjamo status primke na dostavljeno (sve primke koje nisu dostavljene imaju status “U procesu”).